L’ANGELICA
Institut za botaniku
Spoj tradicionalnih iskustavaznanja o biljkama
sa suvremenim znanstvenim istraživanjima

Stručnjaci L’Angelica Instituta za botaniku uče nas da prava dobrobit
za zdravlje i njegu tijela dolazi iz prirode.
Njihovo dugogodišnje iskustvo u proučavanju bilja
te njegovog blagotvornog djelovanja na ljepotu i zdravlje čovjeka,
izuzetna je prednost pri istraživanju i razvoju novih proizvoda.

Više od 38 godina
                istraživanja

Biljni Institut L'Angelica osnovan je 1981. godine u vili Angelica, vili iz 19. stoljeća, smještenoj u idiličnom selu pored Bologne. Sklad ovog mjesta i njegovog prirodnog okruženja postao je filozofija u srži poslovanja i neprestano se odražava na inovativnim proizvodima. U botaničkom vrtu vile proizvodi se eksperimentalno, biološkim metodama, više od 50 vrsta biljaka za kozmetičku, prehrambenu i farmaceutsku upotrebu.

Institut je mjesto na kojem se drevna i složena znanost o ljekovitim biljkama susreće s inovacijama i znanstvenim istraživanjima: prema nutraceutičkim principima, sve što je potrebno za naše blagostanje nalazi se u prirodi, zahvaljujući prisutnim aktivnim sastojcima.

L'Angelica proučava, formulira i proizvodi prirodne prehrambene proizvode koji, uz pravilnu prehranu, nude rješenja za svakodnevne zdravstvene probleme i pomažu u sprečavanju poteškoća. Istraživači na Institutu odabiru i miješaju prave količine i vrste nutraceutičkih sredstava prisutnih u prirodi, osiguravajući na taj način maksimalnu učinkovitost svojih proizvoda.

 
Jedinstvenost L’Angelica proizvoda
MADE IN ITALY

Oznaka 'Made in Italy' predstavlja jedinstvenu vrijednost i garanciju kvalitete. To je razlog zašto se većina naših proizvoda dizajnira, proučava, razvija, proizvodi i pakira na teritoriju Italije.


PRIRODNI PROIZVODI

Priroda - naš najbolji partner, temeljna je vrijednost brenda. Naši proizvodi nadahnuti su znanošću o ljekovitim, tradicionalnim biljkama. Istraživači Instituta za botaniku L'Angelica odabiru i miješaju samo najbolje bilje i cvijeće za vašu dobrobit. Bez arome i dodanog ekstrakta - samo najbolji prirodni sastojci.


BIO

U mnogim našim proizvodima koristimo ekstrakte i aktivne sastojke iz certificiranog organskog uzgoja koji su prošli stroge zahtjeve i visoke standarde kvalitete.


VEGAN FRIENDLY

Svoje proizvode formuliramo i pakiramo koristeći samo sirovine koje se obrađuju na način koji neće promijeniti njihova originalna svojstva i koje su pogodne za vegansku prehranu.


GLUTEN FREE

Naše formule proučavaju se s posebnom pažnjom na ljude oboljele od celijakije i ljude intolerantne na gluten.


CRUELTY FREE

Nijedan od naših proizvoda nije testiran na životinjama: promoviramo potragu za metodama koje ne uključuju upotrebu životinja u testovima.


DRUŠTVENA ODGOVORNOST

L'Angelica se zalaže za projekte od društvene i humanitarne vrijednosti, kako bi se svima osigurao zdrav i dugotrajan život.


BRIGA O OKOLIŠU

Karton koji se koristi za pakiranje certificiran je za upotrebu, a 80% naše proizvodnje pokreće obnovljiva energija.


KVALITETA

L'Angelica jamči kvalitetu i kontrolu cjelokupnog proizvodnog procesa jer u našoj grupi proizvodimo 100% naših proizvoda - i zdravu hranu i kozmetiku.


RECIKLIRANJE

Priroda nas inspirira svaki dan, pa je važno sačuvati je. Prilikom pakiranja, koristimo staklo ili reciklirani karton.