Pogodno za
celijakičare

Pogodno za
vegane

Bez
laktoze

Biljni čaj

Biljni čaj

Aloe

Total Body Detox

20 filter vrećica

Aloe vera je biljka poznata i korištena od davnina zbog brojnih svojstava, a tragovi njezine upotrebe postoje čak i u tekstovima drevnih naroda Mezopotamije i Egipta. Iz mesnatih listova biljke dobiva se bogata gel supstanca korisna za pročišćavanje organizma. Proizvod je obogaćen koprivom i brezom, sa svojstvima pročišćavanja i isušivanja, te mentom za postizanje svježeg ukusa.

Sastav

List velike koprive (Urtica dioica), list obične breze (Betula pendula), list paprene metvice (Mentha x piperita), suhi ekstrakt gela Aloje (Aloe barbadensis).

Nutritivna vrijednost

Za 100 ml ml čaja (1 vrećica čaja u 200 ml vode): energija 0 kJ / 0 kcal, masti 0 g, od kojih zasićenih masnih kiselina 0 g, ugljikohidrati 0 g, od kojih šećeri 0 g, vlakana 0 g, proteina 0 g, soli 0 g

Upute za upotrebu

Za najbolje rezultate, koristiti po jednu vrećicu čaja za svaku šalicu (200ml) i dodati kipuću vodu bez izlijevanja izravno na vrećicu. Ostaviti da odstoji 3-5 minuta i zasladiti po ukusu, po mogućnosti s medom ili s malo šećera. Ne preporučuje se uzimanje duže od 4 tjedna u kontinuitetu.